A legjobb vízszerelő nem biztos, hogy akciós ajánlatból érkezik.

Szponzorált tartalom

vízszerelő Zugló

vízszerelő Zugló

Ahogy beindult az ősz, egymás után érkeztek az őrületes akciók. A kedvezményeket már októberben elkezdték ránk zúdítani a cégek halloweeni időszakot megcélozva, most pedig a Black Friday akciókat tolják az arcunkba. Van, aki már napokkal ezelőtt elkezdte, és olyan is, aki az egész hónapot elnevezte fekete hónapnak, vagy más nagyon trendi nevet meglovagolva. Olyanok is vannak, akik az egész fekete péntek időszak előtt egy elő akciózást csinálnak, amit már fel se fogok. Én őszintén megmondom, hogy csak kapkodom a fejemet ezeken az akciókon, abba már nem is megyek bele, hogy vajon mennyire akciósak ezek az ajánlatok valójában. De az az igazság, hogy engem ez az az időszak, amit a leginkább nem szeretek, nem vonzanak ezek az akciós ajánlatok, valamiért olyan negatív érzésem van velük kapcsolatban. Teljesen kikészít, amikor különféle cégek folyamatosan nyomják mindenféle felületen, közösségi médián, tévében, tényleg mindenhol ezeket az akciókat. Persze mindig mondom, hogy az ajánlatokat jól kell megválasztani, így, ha épp most ebben az időszakban kell vásárolnod valamit vagy szolgáltatást igénybe venni, akkor érdemes összehasonlítani ezeket az ajánlatokat is, de nem szabad bármilyen ajánlatra ráugrani. Őszintén megmondva én jobban szeretem azokat a cégeket, akikkel mindig tudok számolni, és mindig tudom, hogy mennyit fogok náluk fizetni. Így nincs az az érzés, hogy tegnap vásároltam náluk, vagy igénybe vettem tőlük valamilyen szolgáltatást, másnap pedig beharangoznak egy nagy akciót, és akkor jön a pofon, hogy én lemaradtam erről az ajánlatról, és egy-két nappal korábban sokkal többet kellett fizetnem.

Ez az egész őrület érint minden piacot, de tényleg csak azt tudom mondani, hogy okosan és figyelmesen nézzétek át az ajánlatokat, mert nem biztos, hogy az a nagy kedvezmény, az tényleg olyan nagy kedvezmény, ezért érdemes a kisebb-nagyobb üzletekben, szolgáltatóknál egyaránt szétnézni.

A legjobb vízszerelő zugló utcáit is járja! Legutóbb vízszerelőt Zuglóban nagyon egyszerűen találtam, nem kellett hozzá semmilyen extra ajánlattal találkoznom, és szerencsére nem kellett nagyon keresni, ugyanis a barátnőm beajánlott nekem egy céget, akik egyébként nem csak Zuglóban végeznek vízszerelési munkálatokat, hanem egész Budapest területére kimennek, valamint Pest megyében is kiszállnak, illetve még arra is van lehetőség, hogy akár egy órán belül házhoz menjenek, amin teljesen elképedtem. Ezt akkor lehet igénybe venni, hogyha nagyon nagy vészhelyzet történt, ilyen esetben igyekeznek mielőbbi megoldást találni és felszabadítani egy kollégát, aki mielőbb ki tud érkezni a helyszínre. Nálam is hasonló történt a legutóbb. A fürdőszoba mondhatni romokban hevert, így mielőbb szükségem volt egy profi vízszerelőre.

Így a barátnőm által ajánlott cégnek a weboldalát megnéztem, és az ott található telefonszámon keresztül felvettem velük a kapcsolatot, így nem kellett sokáig rágnom a körmömet, nagyon hamar megoldódott a probléma, szóval nagy kő esett le a szívemről. A szuper gyors megoldáson túl még azt is nyertem, hogy ha legközelebb is vízszerelőre lesz szükségem, akkor már tudom, hogy kihez fordulhatok. Egyébként a weboldalon két telefonszámon is el lehet érni őket, az egyik egy vezetékes szám, a másik pedig egy mobilszám. Mindkettőn nyugodtan lehet őket keresni, és felvenni velük a kapcsolatot. Ha valamilyen oknál fogva nem tudunk azonnal telefonálni, mert például munkahelyen vagyunk, akkor egyszerűen az oldalon keresztül visszahívást is lehet kérni. Az a jó egyébként, hogy ingyenes tanácsadással is szolgálnak, így ha még nem is tudjuk pontosan, hogy mit is szeretnénk, mondjuk egy fürdőszoba felújítással kapcsolatban, akkor érdemes igénybe venni náluk ezt az ingyenes tanácsadás szolgáltatást, hiszen egy hívással nem veszítünk semmit, és tényleg nem kerül semmibe, ami manapság elég ritka, úgyhogy én azt gondolom, hogy érdemes az ilyen díjmentes tanácsadásokkal élni, és persze ha tetszik, amit hallotok, bátran adjátok ki a munkálatokat is nekik.

Szerintem ez a visszahívás nagyon jó ötlet, velem is előfordult, hogy fel akartam venni egy szolgáltatóval a kapcsolatot, de abban a pillanatban nem tudtam, aztán jól el is veszítettem az elérhetőségüket. Itt viszont akkor is le lehet rájuk csapni, ha olyan szituban vagyunk, hogy nem tudunk épp telefonálni. A visszahívás igénylése egyébként tök egyszerű, nem kérnek semmi olyat, amit ne lehetne gyorsan bepötyögni. Az űrlapon lévő mezőkbe a telefonszámot, a nevet, az e-mail címet kell megadni, és lehetőség van arra is, hogy kifejtsük, hogy mivel kapcsolatban szeretnénk visszahívást kérni. Itt szerintem érdemes leírni minél pontosabban, hogy mi a probléma, így már a visszahíváskor azonnal tudnak reagálni, hiszen így fogják tudni azt, hogy miben van szükség tanácsadásra, tudnak rá készülni, vagy hogyha szerelőre van szükség, akkor már a visszahíváskor el fogják tudni mondani, hogy milyen szerelőre van szükség, illetve mikor fog tudni kimenni házhoz. Ez azért is jó, mert így a telefonáláskor már nem megy el több perc a probléma kifejtésére, hiszen már azonnal a probléma megoldására tudnak fókuszálni, így sokkal gyorsabb az egész ügymenet.

Azon kívül, hogy korrekt áron dolgoznak, fontos még kiemelni, hogy nem számolnak el kiszállási díjat. Ez azt jelenti, hogy sok más vízszerelő céggel ellentétben ingyenesen kimennek a munkavégzés helyére, és ténylegesen csak a munkadíjat kell megfizetni a munka elvégzését követően, amiről természetesen számlát is adnak, és egyébként ezt a számlát elfogadják a biztosítók, így, ha a biztosítóhoz kell fordulni, akkor biztos, hogy minden rendben lesz a számlával. Természetesen még felmerülhet egyéb költség, ha mondjuk egy alkatrészre is szükség van, de az már más tészta és érthető is, hogy meg kell venni. Az biztos, hogy ha profi vízszerelőre van szükség, akkor nem érdemes sokat gondolkodni, és olyan megbízható céget kell választani, mint vizgazfutesszerelo24.hu.

Ami számomra iszonyatosan jó hír volt, hogy nem csak vízszereléssel kapcsolatban kereshetem őket máskor, ugyanis más szerelési területtel is foglalkoznak. Az egyik ilyen a fűtésszerelés. Természetesen ezt is elvégzik Budapest egész területén, valamint Pest megye egész területén. A fűtésszereléshez kapcsolódóan gázszereléssel is foglalkoznak, ami magába foglalja a különböző gázkészülékek szerelését, javítását, de akkor sem riadnak meg, hogyha gázbojlerrel történik valami, ennek a beszerelését is vállalják, és a javítását is, valamint a szervizelését is. Ezen kívül átfolyós gázvízmelegítővel is foglalkoznak, illetve különböző kazánok cseréjével, szerelésével, javításával, beszerelésével, bekötésével egyaránt. Ezt a listát nagyon sokáig lehetne sorolni, a lényeg valójában az, hogy bármilyen vízszereléssel, fűtésszereléssel, gázszereléssel kapcsolatos kérdés, probléma merül fel otthon ők biztos, hogy segíteni tudnak. A segítséget pedig szinte bármilyen berendezéssel kapcsolatban lehet kérni tőlük, természeten olyanokkal kapcsolatban, amik beleférnek ebbe a szakterületbe.

Ami még nagyon jó hír, hogy nem számít, hogy nagyon régi vagy a legmodernebb berendezésről van szó. Egy olyan cégről van szó, akik tényleg szinte bármilyen készülékkel kapcsolatban tudnak segíteni. Legyen szó az ezeréves gázkészülékről, vagy egy modern, mai számítógéppel vezérelhető berendezésről, mindegyikhez megvan az a szakember, aki rendelkezik a szereléshez, cseréhez karbantartáshoz szükséges tudással. Szerintem ez egyszerűen fantasztikus!

Persze ha nem vagyunk biztosak a dolgunkban, az oldalukon azt is meg lehet nézni, hogy pontosan milyen márkákkal foglalkoznak, ahol gyakorlatilag ABC sorrendben rengeteg márka fel van sorolva, aminek a cseréjével, javításával, szervizelésével egyaránt foglalkoznak, így valószínűleg bármilyen berendezés van otthon, ők meg fogják tudni javítani, vagy szükség esetén ki tudják majd cserélni egy új, megbízhatóbb készülékre. De ha még sem szerepelne a listában, akkor is érdemes egyeztetni velük, lehet, hogy tudnak segíteni.

Tudjátok, az a remek abban, hogyha valaki alaposan utánajár egy szolgáltatónak, vagy ajánlatnak, hogy nem feltétlen kell izgulni az akciókon, hiszen nem biztos, hogy az a legjobb, amin hatalmas százalékok virítanak. Ha szakemberre van szükség az a legfontosabb szerintem, hogy profi szakembereket bízzunk meg a munkával, ha rossz ember mellett döntünk, lehet bármilyen jó az ajánlat, ha végül ráfizetés lesz belőle. Nem baj, ha figyelitek a kedvezményeket, csak ne felejtsétek el a szolgáltatás mögötti értéket is figyelembe venni.