Egyedi póló készítés gördülékenyen!

Szponzorált tartalom

póló készítés

póló készítés

Egyre nagyobb a kereslet az olyan dolgok iránt, mint amilyenek az egyedi feliratos pólók. Gyakorlatilag bármilyen mintát vagy szöveget rá lehet tenni a pólókra, az egész csupán fantázia kérdése.

Nem csak a cégek esetében jellemző, hogy közös pólót szeretnének, akár nagyobb mennyiségben, hanem költséghatékonyan megvalósítható a projekt abban az esetben is, ha valaki például születésnapra vagy más különleges alkalomra szeretne pólót készíttetni.

Számukra a póló készítés egy jó megoldás, hiszen a saját elképzeléseik szerinti pólóra tehetnek szert, amit viselhetnek ők a továbbiakban, illetve el is ajándékozhatják. 

A Los Polos tervező felülete egyszerűen használható a póló készítés során, hiszen csak ki kell választani a beállítások közül, hogy milyen tulajdonságokkal rendelkezzen a póló. 

Anyaga 100% pamut, ami egy jól szellőző, kényelmesen viselhető pólót eredményez. A felirat és minta szintén minőségi megoldásokat ad kézhez, hiszen annak érdekében, hogy ne kopjon el túl korán a minta, muszáj a legjobb anyagokkal dolgozni! Még a rendszeres viselés és mosás sem fogja idő előtt kifakítani a pólót, ami sajnos eddig jellemző volt az ócskább változatoknál. Érdemes tehát a minőségre voksolni, ami olcsón elérhető ettől függetlenül.

A póló készítés, vagyis a tervezés és rendelés rövid időt vesz igénybe, hiszen onnantól kezdve, hogy készen van a terv és elküldtük a Los Polosnak, már csak azt a 2-3 napot kell kivárni, amíg elkészítik számunkra. Ezután máris kézhez vehetjük a szuper, egyedi pólónkat!