Csapatépítő program ötletek az igazán vakmerő kalandoroknak.

Szponzorált tartalom

csapatépítő program

csapatépítő program

Készülnétek a nyárra és a nyitásra a munkatársakkal, de csak igazán különleges csapatépítő program ötletek érdekelnének? Mit szólnátok egy kis vitorlázáshoz mondjuk a Balatonon? Na, kellően izgalmasan hangzik? Nekem mindenképpen.

A BalatonPro csapatával nem érhet meglepetés, ők aztán tényleg kimaxolják a Balatont és a vitorlázás adta lehetőségeket. Mindenféle hajóbérléssel és vitorlázással kapcsolatos tevékenységben lehet rájuk számítani, így adja magát az is, hogy csapatépítő program ötletek terén is van a tarsolyukban ez-az.

Mit szólnátok például egy olyan csapatépítő programhoz, ahhoz reggel megérkeztek Siófokra, mindenki kényelmesen átveszi a vitorlázós szerelését, aztán indulhat a mulatság. A társaságot hajókra osztják (már ha olyan sokan vagytok) és az egyes csoportok kihajóznak a víznek. Mindenkinek lesz feladata a hajón, kinek kisebb, kinek nagyobb, aztán cserélgettek is egymás között. Kinn pedig mehet egy kis versengés a hajókkal, hogyha jó vitorlázós idő van.

Ha meguntátok a versengést, akkor a tó közepén jöhet egy kis pihenés, hesszelés és napozás. Esetleg helyet is cserélhetnek a legénységek, hiszen nem kell ugyanazon a hajón végig utazni a programot. Ha gondoljátok, a vitorlás csapatépítőkre akár SUP-okat is vihettek magatokkal. Ezekkel szintén remek feladatokat lehet csinálni, versenyekkel, ügyességgel, gyorsasággal egyaránt. Aztán igény szerint kiköthetnek a hajók a túlparton is, Balatonfüreden vagy Alsóörsön, ahol a BalatonPro bérelt helyekkel rendelkezik a kikötőben.

A vitorlás kalandot csak néhány órára szakítanátok meg egy finom ebéddel és esetleg egy néhány tételből álló borkóstolóval. Aztán indulhat vissza a társaság a kiindulási állomásra, de persze azért nem olyan sietősen. Egy naplemente igazán gyönyörű tud lenni a vízről is.

Este pedig folytatódhatna a csapatépítés a kikötőben, vagy a hotelben, ahogy szeretnétek. Tetszene egy ilyen program? Vagy bármi hasonló? Csak mert a BalatonPro-nál ezek nem extra kívánságok, ők ilyen csapatépítő program ötletek gondolatával szoktak előjönni. Olvassátok el a weboldalukon, ahogy saját maguk írnak róla a balatonpro.hu-n.

Hogyha lesz rá lehetőségünk, akkor én biztos vagyok benne, hogy valami hasonló kalandot fogok választani csapatépítés gyanánt. Elvégre, ha valamikor, akkor most aztán tényleg mindenki vágyik valami különlegesre, átlagtól eltérőre. Vagy egyszerűen csak arra, hogy ne kelljen otthon ülni. Számomra egy vitorlás csapatépítő program ötlet pedig az unalmasnak és hétköznapinak a szöges ellentéte. Tulajdonképpen ennél jobbat most hirtelen el sem tudnék képzelni. Ha ilyen területen keresgéltek épp, akkor nézzetek szét nyugodtan, de ez a hely garantáltan szórakoztató választást kínál.