A sablonos ajándék ma már nem menő.

Szponzorált tartalom

egyedi póló nyomtatás

egyedi póló nyomtatás

Ajándékozni soha nem egyszerű. Főleg akkor nem, ha valóban az ajándékozott kedvére akarunk tenni. Természetesen, jómagam nem kedvelem a félmegoldásokat, így a legjobb barátom 30. születésnapjára nem készülhettem holmi sablonos ócskasággal.

Harmincas táblát nem lophatunk az út széléről, és amúgy is valami egyedibb megoldásban gondolkoztam.

Gábor szereti az egyedi dolgokat, így kézenfekvő volt, hogy a lolmarkt.hu-ról rendeljek neki valami menőt. Az oldalt már rég ismertem, többször is vásároltam már náluk ajándékozási célból is, és magamnak is különböző dolgokat.

A LOLmarkt kínálata nagyon szerteágazó. Különböző alkalomra tervezett pólókat, bögréket, pulóvereket, sőt, a jelenlegi helyzetre való tekintettel még szájmaszkokat is lehet rendelni a webshopjukból.
Nagyon tetszik, hogy a születésnapok, évfordulók mellett igazán személyre szabottá teszi az árukészletüket, hogy akár foglalkozásoknak, hobbiknak megfelelően is lehetséges ajándéktárgyakat találni. Legutóbb például a fodrász ismerősömnek rendeltem tőlük egy egyedi pólót, amely nem csak a megajándékozott személy, hanem a vendégei körében is hatalmas sikert aratott.

Gábor esetében is először a születésnapos választékot tekintettem át először. Nagyon ötletes és humoros feliratok vannak ezeken a pólókon, ami illik az ő személyiségéhez. Közel egy órán keresztül ötleteltem, mire a páromnak eszébe jutott a tökéletes megoldás: miért nem csináltatunk neki egy teljesen egyedi pólót? Szuper ötlet! Az egyedi póló nyomtatás valóban felülmúlhatatlan, hogyha élményt akarok szerezni ezen a kerek évfordulón.

Agyalni kezdtünk, mi is kerülhetne a pólóra. Végül a harmincas számot és az egyik kedvenc idézetét akartuk rárakatni, amennyiben megoldható.

Fel is vettem a kapcsolatot a lolmarkt.hu kollégáival. Nem bonyolult megrendelni náluk egy ilyet, hiszen e-mail mellett telefonon is fel tudtam velük venni a kapcsolatot, aminek köszönhetően gyorsabban eljuthattunk a végleges verzióig. Nagyon kedvesek voltak a telefonban, és felajánlották, hogy segítenek megtervezni pontosan, hogy hogyan is nézne ki jól mindez az adott felsőn.

A tervük lenyűgöző volt, és nagyon gyorsan el is készült. Természetesen el is fogadtuk, így rátérhettünk az egyedi póló nyomtatásának további részleteire. Az elképzelésünket mindössze néhány napos határidővel vállalták, de felajánlották azt is, hogyha bemegyek a legközelebbi üzletükbe, akár helyben is elkészítik. Én végül a távmegoldást választottam, hiszen vidéki lakóhelyem miatt ez kényelmesebb volt.

Az árakat ilyen esetekben mindig egyedileg határozzák meg. Ennek oka, hogy a választott minta és darabszám meghatározó a véglegesen fizetendő összeg szempontjából. Bár nem érdekelt, mennyit kell majd fizetni, mégis örültem, amikor a kedvező árszabást megláttam. Az összeget utalással egyenlítettem ki.

Már csak a méretet kellett meghatározni, hogy indulhasson a művelet. Mivel tudtam, hogy Gábor pontosan akkora pólót hord, mint én, így ez volt a kiindulópont. A lolmarkt.hu remek mérettáblázatot biztosít a vásárlóknak, ami által nem igazán lehet eltéveszteni, melyik méret is fog majd passzolni élőben.

A rendelésünkre csupán néhány napot kellett várnom. Futárszolgálattal küldték, és nagyon elégedett voltam, amikor megláttam, amit kaptam. Magas minőségű, kényelmes, jól szellőző, pamut anyagú pólóra tették rá a közösen megálmodott mintát. Olyan felsőket választanak, melyeket akár a hétköznapokban is felvennénk, sok hasonló céggel ellentétben, akik közel sem adnak ennyire a minőségre. Az is jó pont, hogy a korábbi rendelések alapján már tudtam, hogy a minták is egy megbízható eljárással készülnek, és megfelelő odafigyeléssel a mosások során sem kopnak meg. Számomra ezek alapfeltételek, hogyha ajándékozni akarok.

Becsomagoltam a pólót, és izgatottan vártam a születésnapra szervezett meglepetés bulit. Gábor nagyon örült a felsőnek, már rögtön, helyben át is öltözött, és abban szórakozta végig az estét. Mindenki tudta, mit ünneplünk!

Hála a lolmarkt.hu csapatának, az egyedi póló nyomtatás nagyon jól sült el. Az egész cég hozzáállása annyira ügyfélközpontú, hogy nem tévedhet senki, aki tőlük rendel. Bátran ajánlom őket, de nem csak alkalmakra, hanem akár saját célra is. Remélem, ezek után már engem is meglep majd valaki egy hasonló, lolmakrtos pólóval a születésnapomon!