Elegáns franciaágy többféle méretben.

Szponzorált tartalom

franciaágy

franciaágy

Minden otthonban megvannak azok a helységek, amelyek meglátszik, hogy bizony nagy gonddal igyekeznek a lehető legkényelmesebbé, legszebbé tenni. Miért csak azokra a szobákra fordítanánk ennyi figyelmet, ahol a vendégek is megfordulnak, hogyha lényegében az otthonunk a saját oázisunk kell, hogy legyen. A hálószoba éppen ezért igenis kapjon kiemelt figyelmet és még ha szűkösebb is a hely, mindenki megérdemli a kényeztetést és vásárolhat nyugodtan akár 160x200cm-es franciaágyat is, hiába foglal nagyobb helyet, mint a kisebbek!

A kényelem biztosítása leginkább a matrac dolga, viszont nem az az első, amit megpillantunk, ha belépünk a szobába, hanem az ágy. De milyen az ideális franciaágy? Első sorban kellőképp nagy, amin kényelmesen el tudunk nyúlni alvás közben. Ha fontos szempont a méret, mert olykor a gyerekeket is be kell fogadni 1-1 éjszakára, akkor érdemes akkora ágyat választani, ami elég széles, de még elfér a szobánkban. Ha csak két fővel számolunk, akkor kérdés, hogy összebújva alszunk-e vagy inkább a komfort számít és hogy legyen elegendő helye mindenkinek.

A megjelenés, kinézet a következő fontos pont a franciaágy választásban. Most nagyon trendi a kárpitoságy, amihez izgalmas anyagokat és színeket, olykor mintákat használnak fel a gyártók. A fejtámla, ágyvég esetében hódítanak a steppelt, gombokkal díszített változatokban is kapható. Az ágytámla ettől mutatós, izgalmas látványt ad,a szoba hangulatát emeli. Hogy ez a stílus mennyire illik a ti hálószobátokba, azt nektek kell eldönteni, de az biztos, hogy jó választás egy ilyen ággyal berendezni a hálót, mert sokat dob a látványon.

A MyBútor kínálatában rengeteg lehetőség sorakozik fel, köztük kisebb és nagyobb méretű franciaágyakkal. Ezek között találhatunk egyedi és egyszerűbb darabokat is, amelyek lehetőséget nyújtanak rá, hogy színben, méretben és stílusban a saját igényeinknek megfelelő ágyra találhassunk. Ha franciaágy vásárlás előtt álltok, akkor lehetőleg előre mérjétek ki a helyet, jelöljétek ki, hogy hol és hogyan szeretnétek elhelyezni az ágyat, hogy biztosan jól választhassatok!