Az adatvédelmi auditálás egyre fontosabb.

Szponzorált tartalom

adatvédelmi auditálás

adatvédelmi auditálás

Amikor ránk bíznak egy titkot, akkor elvárják tőlünk, hogy azt a bizalmas információt, amellyel elláttak minket, ne adjuk tovább senkinek sem; legalábbis illetéktelen személynek biztosan ne. Persze nemcsak magánszemélyek között fordulhatnak meg bizalmas jellegű információk, hanem cégek, vállalkozások környezetében is. Ilyenkor pedig szükség van arra, hogy ha nincsen kialakult, megfelelő minőségű adatvédelmi rendszer, akkor az mielőbb kialakításra kerüljön.

Döntsön a Bodnár Ügyvédi Iroda mellett!

A Bodnár Ügyvédi Iroda képes arra, hogy nívós adatvédelmi auditálás keretében ától cettig átvizsgálásra kerüljön egy cégnél minden, melynek csak köze van az adatvédelemhez.  (Az alábbi oldalon tud minderről részletesen tájékozódni: http://bodnarugyvediiroda.hu/adatvedelem/adatvedelem-cegeknek/) Tudni kell, hogy az állam (sőt, maga az Európai Unió) részéről adatvédelmi elvárások, jogszabályok gondoskodnak arról, hogy a személyes adatok kezelése kellően biztonságos legyen. Tegyük fel, hogy Ön – sokakkal egyetemben – webáruházat üzemeltet, hogy a termékeit, szolgáltatásait az interneten keresztül is forgalmazni tudja. Ilyen esetben kötelező gondoskodnia arról, hogy az oldalán vásárlók személyes adataikat a lehető legnagyobb biztonságban tudják; manapság, amikor egyre-másra jönnek a hírek arról, hogy éppen milyen oldalakat törtek fel a hackerek, személyes adatok tömkelegéhez férve ezáltal hozzá, a security mindennél előbbre való! Az adatvédelmi auditálás képes rámutatni olyan lyukakra, védelmi hiányosságokra, melyek létezéséről lehet, hogy nem is tudott korábban – de amelyek alapjaiban rengethetik meg a céget, melyet igazgat.

Hogyan néz ki az adatvédelmi auditálás a gyakorlatban?

Amennyiben tudja, illetve amennyiben csak gyanítja azt, hogy a szigorú adatvédelmi feltételeknek a vállalkozása, cége nem tud megfelelni (mondjuk, mert nincsen rálátása arra, hogy az adatkezelés terén mit és hogyan kellene meglépni a maximális biztonság elérése érdekében), úgy keresse fel a Bodnár Ügyvédi Irodát, mely aztán alapos vizsgálat keretében tár fel minden olyan problémát, melyért megbüntethetik a cégét. Ha az derül ki, hogy a vállalkozás a működése során nem sért meg semmilyen adatvédelmi jogszabályt, akkor nyugodtan hátra lehet dőlni; ám ha az derül ki, hogy a hatályos jogszabályoknak a működés több ponton sem képes megfelelni, akkor részletes tájékoztatást fog kapni arról, hogy egészen pontosan miről is van szó, és hogy milyen következményekkel is járhat, ha a feltárt adatvédelmi lyukak továbbra is tárva-nyitva állnak.

Hogyan veheti igénybe az auditálást?

Írjon vagy telefonáljon a Bodnár Ügyvédi Irodának! Tudnia kell, hogy jogi tanácsot telefonon vagy e-mailben az iroda nem ad! Ehhez minden esetben előzetes időpont egyeztetésre kell, hogy sor kerüljön.

Katalógus
Seobaglyak
Skiarena
Seobaglyak
Lapok
Honlapok
Masziv
Timpkiado
Romacentrum
Vahava hálózat
Aranyfa
Pecsa musichall
Használtruhanagykereskedés
Használtruhanagykereskedés
Trafikklub
Allegrohotel
Kedvenc étel
Amphorahotel
Kemiaeve
Semmelweissymposium
Serforras
Infomod
Amigohostel
Zehuze
Széchenyi központ
Videorgina
Dokkroom
Tender értesítés
Autókresz
Caribbean nights
Rókusfalvy pince
Ügyvédek cégalapítás
Visions
Mozi futár
Unisher
Zöld könyvtár
Oktatás tanfolyam
Patakcsoport
Basicnet
Logotherápia
Humansales
Sapiro transz
Herj
Noadog
Semmelweis innovations
Tirexi
Családi dvd